Chefs Discussing over Food
INDUSTRY WORKSHOPS (by invitation only)

“Nordic Ingredient – Biodiversity - Culinary design”
"Prisoptimering – Markedsadfærd – Post COVID-19"

I forbindelse med afholdelsen af den 37. EuroCHRIE-konference i Aalborg arrangeret af UCN, inviteres danske hoteller, restauratører og andre inden for den danske hospitalitybranche til at deltage i to inspirerende workshops. Begge workshops finder sted under konferencen, hvilket også giver mulighed for at netværke og sparre med de mange internationale forskere og undervisere inden for branchen. Læs mere om de to workshops og tilmelding neden for.

Logo_InstitutPaulBocuse_03RechercheUK_Ho
Logo RP tech.jpg
STR-new-logo.png
download (1).png

Workshop

Nordic Ingredient – Biodiversity -

Culinary design

“Nordic Ingredient – Biodiversity - Culinary design” er 3 af nøgleordene i en længe ventet workshop faciliteret af Julien Ferretti fra Institut Paul Bocuse i samarbejde med Food College, Aalborg. Workshoppens udgangspunkt tages i det nordiske køkken tilført en snert af fransk elegance.


Det plantebaserede køkken er I kraftig vækst I Danmark og efterspørgslen på den gode spiseoplevelse har aldrig været højere. Målet med workshoppen er derfor nye anvendelsesmuligheder for de nordjyske økologiske råvarer, der tilgodeser den høje efterspørgsel på plantebaserede spiseoplevelser.
Således bliver det Centrale element i workshoppen innovative tilberedningsteknikker og originale sensoriske oplevelser i det plantebaserede køkken.


Institut Paul Bocuse har igennem den seneste årrække haft særligt fokus på udvikling af det plantebaserede køkken og FN’s Verdensmål. Her er der ikke kun fokus på udvikling af den enkelte ret men i højere grad fokus på teknikker til den optimale anvendelse af råvaren.
 

Dato & tid: 28. september 11.00 – 17.00
Sted: Gastronomisk Teater, Bygning J Rørdalsvej 10, 9000 Aalborg
Pris: 1.000 kr. + moms pr. deltager
Tilmelding: https://eurochrie.easysignup.com/4/

 

Vi gør opmærksom på at workshoppen afholdes på engelsk og at der er begrænsede pladser.
 

For yderligere information, venligst kontakt Birgitte Hvingel Jørgensen, bihj@ucn.dk, telefon 72691415

Om Julien Ferretti

Chef & Culinary Project Leader at the Institut Paul Bocuse Research Center, Julien Ferretti holds master's degree in culinary leadership and innovation. His expertise varies from consulting for food industrials and start-ups by developing innovative product and recipes to designing scientific projects with researchers in nutrition, cognitive science and social sciences.

21_IFF_Chef (2).jpg

Workshop

I samarbejde med STR Global og Russell Partnership Collection afholder UCN og Destination Nord en prisoptimeringsworkshop for det nordjyske hotelerhverv. Formålet med workshoppen er at få en forståelse for optimeret prissætning og distribution af hotelværelser post COVID-19.


Output for denne workshop bliver et styrket hotelerhverv, der agerer på basis af den seneste markedsudvikling med en dybdegående forståelse for de udfordringer og motiver, der ligger i et post-COVID19 marked og netop sikre den nødvendige indtjening som I har brug for efter en lang periode med restriktioner.


Indsigt skal omdannes til reelle kompetencer
STR GLOBAL præsenterer de seneste benchmarkingtal for det nordeuropæiske hotelmarked, der giver en indsigt i belægningsprocent, gennemsnitlige daglige værelsepriser (ADR) og indtjeningsgrad (REVPAR) igennem hele 2021 samt hvordan de skandinaviske markeder har udviklet sig igennem COVID-19 pandemien.


For at imødekomme de nye markedsudfordringer, gennemføres en simulering af det Skandinaviske hotelmarked, hvor I får mulighed for at teste jeres prisstrategier. Dette foregår i et simuleret marked, leveret af Russell Partnership Collection, baseret på 2021 benchmarking data fra STR Global.


Herigennem får I en helt konkret ide om, hvordan markedet vil reagere på specifikke prissætninger. Simuleringen, der bruges under workshoppen, bliver i dag brugt af store internationale kæder som Marriott, Wyndham og ACCOR i forbindelse med træning indenfor markedsforståelse. Simuleringerne er ligeledes blevet brugt i forbindelse med hotelplanlægning i Dubai under EXPO2020.

Dato & tid: 27. september 13.00 – 18.00
Sted: UCN, Hobrovej 85, 9000 Aalborg
 (1.1.10/1.1.11)
Pris: 1.000 kr. + moms pr. deltager, inkl. networking dinner Aalborg Zoo
Tilmelding: https://eurochrie.easysignup.com/5/

Vi gør opmærksom på at workshoppen afholdes på engelsk og at der er begrænsede pladser.
 

For yderligere information, venligst kontakt Anders Justenlund, ajus@ucn.dk, telefon 72691381

Financial Report